agri-mededingingscheck

Dit is de startpagina van de agri-mededingingscheck. Is uw bedrijf actief in de agribusiness en loopt u risico op een boete van de mededingingsautoriteit? Check direct uw situatie!

Om de agri-mededingingscheck af te stemmen op uw bedrijfssituatie starten wij met een paar vragen. De check is geheel anoniem. Er worden geen gegevens blijvend bewaard.

Hebt u contact met concurrenten?
Hebt u contracten met afnemers?
Bent u lid van een ondernemersvereniging?
Bent u lid van een erkende producentenorganisatie?
 

Let op:

  • U dient de agri-mededingingscheck geheel te doorlopen om tot een volledig eindrapport te komen.
  • Als u bij een vraag geen antwoord invult krijgt u geen of onvolledige tips en wordt de check minder betrouwbaar.
  • U kunt niet terug naar de vorige pagina met de Terug-knop. Wilt u antwoorden corrigeren, vul dan de check opnieuw in.

Als u op dit moment de agri-mededingingscheck liever niet wilt uitvoeren maar wel de tips en filmpjes wilt zien, kan dat via de volgende knop

Heeft u inhoudelijke vragen over mededingingsrecht en de situatie van uw onderneming? Neem direct contact op met Mariëtte Plomp of Joost Fanoy, mededingingsrechtadvocaten bij BarentsKrans en gespecialiseerd in de land- en tuinbouwsector.

Disclaimer
Hoewel BarentsKrans en AgriHolland ernaar streven om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen ten behoeve van uw persoonlijke agri-mededingingscheck, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet (meer) juist is. BarentsKrans en AgriHolland kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van de informatie op deze website. De (uitkomst van de) agri-mededingingscheck is van informatieve aard en niet bedoeld als juridisch advies. Het gebruik van de informatie op deze website is derhalve geheel op eigen risico. Voor juridisch advies toegesneden op uw situatie wordt u aangeraden een deskundige te raadplegen.