GREEN

GREEN ROOF INITIATIVE

Green Roof Initiative heeft een systeem ontwikkeld om daken te vergroenen. Dit systeem maakt deel uit van een groter ontwerp dat over meerdere daken heen loopt. Alle platte daken kunnen op het ontwerp aansluiten. Van bovenaf gezien ziet het eruit als één groen doorlopend ontwerp. 

Het aaneengesloten ontwerp levert een sterk beeld op voor de stad. Daarnaast heeft het als voordeel dat er een getrapt systeem ontstaat voor de insecten. Voor hen worden de groene plekken in de stad gemakkelijker bereikbaar. Green Roof Inititiative draagt bij aan het vergroten van de stedelijke biodiversiteit. (meer informatie)

GROENE GEVEL DESIGN

De eerste groene gevel is gerealiseerd! Dankzij de prachtige kleur en structuur van mos, in combinatie met een mooi ontwerp trekt de gevel de aandacht in de straat. De straat wordt zo opgefleurd en krijgt precies wat elke stad nodig heeft; Groen! Het ontwerp voor de Delftsestraat is een uitvergroting van sterretjesmos en vormt zo een mooi lijnenspel, maar bijna alles is mogelijk met mos. Je kunt de stad zo met heel verschillend ogende ontwerpen makkelijk en op een leuke manier veel groener maken. (meer informatie)