Duurzame Varkensfokkerij

Duurzame Varkensfokkerij

Nadat wij ons tientallen jaren op evenwichtig fokken hebben gericht, is er nu een nieuwe tijd aangebroken; de tijd waarin wij door schakelen van evenwichtig fokken naar duurzaam fokken. Het wordt lastiger om je op doelstellingen voor evenwichtig fokken te richten, omdat hierbij rekening moet worden gehouden met economische, sociale en ecologische aspecten. Hendrix Genetics wil de weg vrij maken naar een duurzamere varkenssector.
Als wereldwijde leider willen wij de standaard zetten op het gebied van economische, sociale en ecologische duurzaamheid. Deze ontwikkeling is nu belangrijker dan ooit. Een nieuw tijdperk is aangebroken.

Over ons

Hypor is onderdeel van Hendrix Genetics, een toonaangevend fokbedrijf voor verschillende soorten dat zich primair bezighoudt met het fokken van leghennen, kalkoenen en varkens, aquacultuur en traditionele gevogeltefokkerij.

Hypor is wereldwijd een van de toonaangevende leveranciers op het gebied van varkensgenetica. Het bedrijf streeft ernaar superieure genetica te bieden die de winstgevendheid in de waardeketen voor varkens ondersteunen.

Schrijf u in op onze Hypor Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten, onderzoeken en samenwerkingen. Uw contactgegevens worden niet gedeeld, ze worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Laatste Nieuws

, by
De zeug met sociale vaardigheden

Het lijkt misschien een beetje raar om het te hebben over een boerderijdier en het vermogen van dit dier om 'aardig te doen', maar dit soort vragen wordt vaker gesteld binnen de huidige var…

, by
De impact van 2% genetische vooruitgang

Ons varkensfokprogramma is gericht op het produceren van gezonde, zelfredzame dieren die iedere nieuwe generatie weer beter worden. 2% lijkt misschien weinig. Maar in de juiste context kan 2% een eno…

, by
Optimalisatie van de logistieke keten mogelijk maken: van bedrijf tot bord

Hoe ziet de toekomst van de varkenshouderij eruit? Boeren en agrarische bedrijven vragen zich af wat de toekomst voor hen in petto heeft. Door de toenemende economische, maatschappelijke en ecologisc…