Blog

Stel consument gerust met vernieuwd Warenwetbesluit
Heb jij de juiste allergeneninformatie paraat?
Hoe start je een eigen bakkerij?
Wat is gezonder volgens jouw medewerkers: spelt of tarwe?
4 kansen voor brood in de nieuwe eiwittrends
Werken in de hitte

Nieuws

Marktcijfers 2023: vooral ambacht onder druk,...
NBC-onderzoek levert de nieuwste verkoopcijfers en -ontwikkelingen van brood, banket en gebak
Lees meer
NVWA: te hoge acrylamidewaardes in ontbijtkoek
De NVWA heeft de resultaten gepubliceerd van het acrylamide onderzoek uit 2023. Het gaat om de producten: ontbijtkoek, kruidnoten en speculaas. Vooral in ambachtelijke ontbijtkoek trof ze vaak te hoge waardes aan.
Lees meer
Week van het Brood 2024 - terugblik
Van 22 t/m 28 januari 2024 vond de Week van het Brood plaats, met de smaak van volkorenbrood als focuspunt. Motto: 'Volkoren, vol vezels, vol smaak'! Bekijk hier de publicatiecijfers, het bereik en de samenwerkingen die in deze week...
Lees meer
Nieuwe ronde Bedrijfsontwikkelplan
Aan de slag met duurzame inzetbaarheid? Meld je nu aan voor een Bedrijfsontwikkelplan!
Lees meer