Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Milieuwinst op het menu van bezoekers Horecava

Op 14 januari jongstleden konden bezoekers van het PUUR-plein op de Horecava een interview volgen over de resultaten van het project Milieuwinst op het Menu van het Centrum Biologische Landbouw.

Gespreksleider Lasca ten Kate interviewde projectleider Didi van Dijk, Wijnand Sukkel van de WUR, Peter Derix van PDX Services uit Almere en zijn lokale leverancier, zorgkweker Peet van Adrichem. Centraal in het gesprek stonden oplossingen waarmee een cateraar duurzaamheid concreet én commercieel aantrekkelijk kan maken.


Wijnand Sukkel, Didi van Dijk, Lasca ten Kate, Peter Derix, Peet van Adrichem.

Tijdens het gesprek konden de bezoekers genieten van lekkere hapjes met Flevolandse ingrediënten, verzorgd door cateringbedrijf PDX Services. Over de smaak waren ze zeer te spreken.


Flevolandse hapjes proeven.

Interesse in de brochure 'Milieuwinst op het Menu: Stappen naar een kleinere voedselvoetafdruk in de bedrijfscatering'? Vraag hem aan via info@biologischelandbouw.org.
Publicatiedatum: