Succesvolle groenprojecten

Specialist in medium tot zeer grote bomen en struiken

Van den Berk Boomkwekerijen is gespecialiseerd in medium tot zeer grote maten bomen en struiken. Met ongeveer 450 hectare en een assortiment van meer dan 1600 boomsoorten en cultivars, behoren we tot één van de grootste kwekerijen van Europa. Meer dan 100 medewerkers werken dagelijks op drie locaties met veel enthousiasme en kennis van zaken aan het kweken, verkopen en leveren van topkwaliteit bomen naar afnemers in 35 landen.

De bomen komen onder andere terecht in stadscentra, op bedrijfsterreinen, in recreatieparken en in particuliere tuinen. In het traject daar naar toe werken we nauw samen met de verantwoordelijke landschapsarchitecten, groenaannemers, projectontwikkelaars, groenbeheerders, tuinontwerpers en hoveniers. Zo komen we gezamenlijk tot de meest succesvolle groenprojecten en daar zijn we trots op!

Kies uit meer dan 1600 bomen en struiken

Ontdek ons uitgebreid assortiment van 1600 bomen en struiken, van bekende laanbomen tot unieke soorten. De uitgebreide filters helpen bij het selecteren van de ideale boom voor elk groenproject, afgestemd op de specifieke eisen van de standplaats.

Bekijk onze bomen
Projecten met impact

Goedgekozen bomen en struiken leveren een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de buitenruimte, of het nu gaat om de openbare ruimte of privétuinen. Daarom werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om samen te komen tot succesvolle projecten, waar iedereen trots op kan zijn.

 
Een geschikte boom voor iedere plek

Hoe klein of smal, nat of droog, winderig of schaduwrijk een plek ook is, voor iedere plek is een geschikte boom te vinden. Op lastige plaatsen zal iets aan groeiplaatsinrichting moeten worden gedaan, maar er is veel mogelijk en wij adviseren u graag. Zelf de mogelijkheden bekijken? Met onze zoekfilters kunt u kiezen uit ruim 1600 bomen en struiken. Voor een aantal specifieke situaties hebben we al wat mogelijkheden op een rij gezet.